2023'te en çok kazanan oyuncu Adam Sandler oldu

Forbes dergisi, 2023'ün en çok kazanan oyuncularının listesini yayınladı. Birinciliği 73 milyon dolarla Adam Sandler alırken, ikinci sırayı 59 milyon dolarla Margot Robbie üçüncü sırayı ise 45 milyon dolarla Tom Cruise aldı.

2023'te en çok kazanan oyuncu Adam Sandler oldu
07 Mart 2024 - 23:21
Forbes dergisi, 2023 yılının en çok kazanan oyuncularını açıkladı. İşte zirveyi Adam Sandler'ın aldığı en çok kazananların listesi: 

8. Jason Statham
Kazancı: 41 milyon dolar
2023'ün en çok seyredilen filmleri arasında yer alan "Hızlı ve Öfkeli 10", "Meg 2: Çukur", "Cehennem Melekleri 4" filmlerinin yıldızı olan Jason Statham, yılın en çok kazanan oyuncularından biri.

7. Leonardo DiCaprio
Kazancı: 41 milyon dolar
"Dolunay Katilleri" (Killers of the Flower Moon) filminde başrolde yer alan Leonardo DiCaprio, yıllık gelirinin büyük bölümünü bu filmden kazandı. Ünlü yıldızın filmin hasılatından da kazanç elde ettiği anlaşılıyor.

6. Jennifer Aniston
Kazancı: 42 milyon dolar
Kariyerinde attığı başarılı adımlarla adından söz ettiren Jennifer Aniston için 2023 yılı da farklı olmadı. "The Morning Show"un yıldızı olan Aniston, ayrıca "Friends" dizisinin yeniden çekildiği özel bölümünden ve çeşitli markalarla yaptığı iş birliklerinden yüksek kazanç elde etti.

5. Matt Damon
Kazancı: 43 milyon dolar
Matt Damon, 2023'ün en büyük yapımlarından biri olan "Oppenheimer"ın yıldızlarındandı. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Ben Affleck ile ortak olduğu Artists Equity adlı yapım şirketi aracılığıyla yılı yüksek kazançla kapattı.
 
4. Ryan Gosling
Kazancı: 43 milyon dolar
"Barbie" filminde canlandırdığı Ken karakteriyle yılın en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Ryan Gosling'in film için seslendirdiği "I’m Just Ken" şarkısı da dijital müzik platformunda 100 milyondan fazla dinlendi.

 3. Tom Cruise
Kazancı: 45 milyon dolar
Tom Cruise, geçen yılki gelirini "Görevimiz Tehlike" ve "Top Gun: Maverick" yapımlarından elde etti. Ünlü yıldız, gişe hasılatından pay alabilen sayılı oyuncular arasında.

2. Margot Robbie
Kazancı: 59 milyon dolar
Başrolde yer aldığı "Barbie", yılın en çok seyredilen ve en çok ses getiren projelerinden oldu. Filmin aynı zamanda yapımcılarından olan Robbie, LuckyChap adlı yapım şirketi aracılığıyla yıl içinde "Saltburn" gibi iddialı başka yapımlara da imza attı.

1. Adam Sandler
Kazancı: 73 milyon dolar
Rol aldığı "Gizemli Cinayet 2" (Murder Mystery 2) filmi, dijital platformda yılın en çok seyredilen yapımı olan Adam Sandler, diğer film projeleriyle birlikte en yüksek geliri elde eden oyuncu olarak Forbes listesinin zirvesinde yer aldı. 

Kaynak: Habertürk 

YORUMLAR

  • 0 Yorum