ABD'li aktör Lance Reddick hayatını kaybetti

"Lost", "Fringe" ve "The Wire" gibi popüler televizyon dizilerinde rol alan ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinleşecek.

ABD'li aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
18 Mart 2023 - 06:14
ABD'li ünlü aktör Lance Reddick, 60 yaşında hayatını kaybetti. ABD basınında yer alan haberlere göre Lance Reddick, Los Angeles kentindeki stüdyo evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinleşecek.

Reddick, ''John Wick'' serisinin yakın zamanda çıkacak dördüncü bölümü için bir basın turu yapıyordu. ABD'li ünlü aktör; "Lost"ta Matthew Abaddon, "The Wire" dizisinde Cedric Daniels ve "Fringe" dizisinde Philip Broyles karakterine hayat vermişti.

LANCE REDDİCK KİMDİR?
7 Haziran 1962'de Baltimore Maryland'de doğan Lance Reddick, Rochester Üniversitesi'nden Müzik Lisans derecesi aldı, 1990'ların başında Yale Drama Okulu'na katıldı ve 1994'te Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesi aldı.

ABD'li ünlü aktör, "Lost"ta Matthew Abaddon, "The Wire" dizisindeki Cedric Daniels ve "Fringe" dizisindeki Philip Broyles karakterleriyle tanınmıştı. Reddick, son olarak "John Wick" serisinde "Charon" karakterine hayat vermişti.

Kaynak: NTV

YORUMLAR

  • 0 Yorum