Aboubakar: "Beşiktaş'a döndüğüm için mutluyum"

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, 2-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yetenekli golcü, Beşiktaş'a tekrar geri döndüğü için çok mutlu olduğunu ve şampiyonluk için oynamanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Aboubakar: "Beşiktaş'a döndüğüm için mutluyum"
23 Ocak 2023 - 06:23
Süper Lig 20. hafta ile devam ediyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor ile Şenol Güneş’in ekibi Beşiktaş, hakem Mete Kalkavan yönetiminde RHG Enerjitürk Enerji Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Mücadele Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah-beyazlı takımın galibiyet golleri; Nathan Redmond ve Salih Uçan'ın attığı gollerle geldi. Beşiktaş'a Al Nassr takımından transfer olan ve siyah-beyazlı takımla 3. sezonunu yaşayan Vincent Aboubakar, maç sonunda konuştu.

"Beşiktaş'a döndüğüm için çok mutluyum"
Aboubakar, Beşiktaş'a geri döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. Aboubakar, "Öncelikle başkanımıza, menajerime, hocamıza, takım arkadaşlarıma, taraftarlarıma teşekkür ediyorum, 3. defa gelmemi sağladıkları için. Beşiktaş'a gelmek gururdur. Şampiyonluk için oynamak benim için çok önemli. Beşiktaş'a döndüğüm için çok mutluyum!" dedi.

"Beşiktaş'ın hak ettiği yer her zaman zirvedir, şampiyonluklardır"
Şampiyonluk hakkında konuşan Vincent Aboubakar, şunları söyledi: "Beşiktaş benim için her zaman bir seçenek. Buradaki herkesi tanıyorum. Beşiktaş benim ailem. Yapacak çok işimiz var. Ben buraya katkı sağlamaya geldim. Takımda kazanma ruhu var. Devam edeceğiz kazanmaya. Zor bir lig. Beşiktaş'ın hak ettiği yer her zaman zirvedir, şampiyonluklardır. İnanacağız ve çalışacağız. Böylece her şey mümkün.".

Kaynak: Ensonhaber

YORUMLAR

  • 0 Yorum