Ankara'da taksiciler birbirlerine girdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde, iki taksi durağı çalışanları arasındaki tartışmanın şiddete dönüşmesi sonucu, bir taksici grubu diğer durağı basarak pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda, saçmaların isabet ettiği bir sürücü yaralandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, saldırgan A.K. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'da taksiciler birbirlerine girdi
09 Şubat 2024 - 18:33
Ankara'da bir taksi durağında meydana gelen şiddet olayında, kalabalık bir taksici grubu sürekli tartışma yaşadıkları taksi durağını bastı. Olay, Mamak ilçesinde gerçekleşti. Yolcu alma sebebiyle tartıştığı meslektaşı F.K.'nın durağını basan A.K., yanında getirdiği pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı.

Saldırı sonucunda saçmaların isabet ettiği bir sürücü yaralandı. A.K. ve beraberindeki taksiciler olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücuduna saçmalar isabet eden F.K., ambulansla hastaneye nakledildi ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Saldırgan A.K. ise Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak durak Başkanı Kenan Çalkan, yaşananların bir yoldaki tartışmanın ötesinde, önceden var olan bir husumetin sonucu olduğunu belirtti. Çalkan, saldırının planlı olduğunu ve geçmiş aylarda yaşanan bir tartışmanın ardından gerilimin arttığını ifade etti. Durağın basılması, çalışanların darp edilme girişimi ve tüfekle ateş açılmasıyla ilgili olarak Çalkan, yetkililerden yardım isteyerek, süregelen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep etti. Durak çalışanları, araçlarda oluşan hasarlar ve yaşadıkları mağduriyeti vurgulayarak olayın biran önce aydınlatılmasını istedi.

Kaynak: SonDakika

YORUMLAR

  • 0 Yorum