Bandırma'da bir taksici mahallelileri tehdit etti

Bandırma'da bir taksi şoförü, vatandaşların evlerinin önünde araçlarını bırakmalarına izin vermeyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför, emekli öğretmeni ve ailesine tehditler savurarak onlara saldırmaya kalkıştı.

Bandırma'da bir taksici mahallelileri tehdit etti
26 Kasım 2023 - 22:47
Bandırma'da, Dere Mahallesi, General Halit Caddesi'nde Hüseyin isimli taksici, evleri bölgede bulunan vatandaşların evlerinin önünde araçlarını birkaç dakika bırakıp erzak indirmelerine bile izin vermeyerek büyük tepki gösteriyor, hatta dövmek için üzerlerine yürüyor.

75 yaşında emekli öğretmen Engin Balıkçı, önceki akşam, saat 20.30 sıralarında, rahatsız bulunan ağabeyi ve ameliyatlı yengesini arabayla bu taksi durağının önündeki evine getirdiğinde, Hüseyin isimli şoförün büyük tepkisiyle karşılaştı. Balıkçı, "Onların malzemelerini birkaç dakika içinde eve çıkarmak için yedi taksilik durağın en sonuna arabamı bırakmak istediğimde, "Birazdan buradaki 7 taksi de dolacak. Buraya biz para veriyoruz. Arabanı oraya koyamazsın." dedi. Kendisine çok kısa süre kalacağımızı söylememe rağmen şiddetli tepkisini sürdürünce biz de kendisi hakkında polise başvuracağımızı belirttik. Bunun üzerine iyice sinirlenen şoför, 75 yaşındaki ağabeyim, benim ve eşlerimizin üzerine yürüyerek "çağırın polisi" diye meydan okudu dedi.

Balıkçı, bu şoför hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Olay Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar'a da iletildi. Çapar, böyle bir olayın taksici esnafına yakışmadığını belirterek, durumla yakından ilgileneceğini açıkladı.

Çapar, "1 Ocak 2023 Pazar gününden sonra e-devletten psikoteknik raporu görünmeyen ticari araç şoförleri için 1.181 TL. cezai işlem uygulanacaktır." yönetmeliği yürürlüğe girmesine rağmen konu hakkında gerekli inceleme başlatılmamış olmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek "Bu tür olaylar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz." dedi.

Kaynak: Bandırma Manşet

YORUMLAR

  • 0 Yorum