Çanakkale'de göçük: 1 kişi toprak altında mahsur

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde kanal yapımı esnasında meydana gelen toprak kaymasında 3 kişi toprak altında mahsur kaldı. Toprak altında kalanlardan 2'si kurtarılırken arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale'de göçük: 1 kişi toprak altında mahsur
17 Nisan 2024 - 22:48
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Kangırlı köyünde, su kuyusundan hayır çeşmesi oluşturmak için kanal yapımı sırasında toprak kayması yaşandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık çalışanı, AFAD ve UMKE ekibi yönlendirildi.
 
Refik Bilgiç isimli bir vatandaş göçük altından kurtarıldı ve Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tahir Ödemiş isimli bir diğer vatandaş ise kurtarma ekiplerinin kurtarma çalışmalarının ardından çıkarıldı ve ilk müdahalenin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
1 vatandaş hala mahsur
Sefer Arslan'ın göçük altında olduğu bildirilen alanda kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk gibi yetkililer, olay yerine gelerek kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 
Kaynak: ABC Gazetesi 

YORUMLAR

  • 0 Yorum