DC Comics, The Flash filminin fragmanını yayınladı

"The Flash"ın fragmanında Michael Keaton ve Ben Affleck Batman rolü ile geri dönüyor. DC Comics yapımı filmin 16 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor.

DC Comics, The Flash filminin fragmanını yayınladı
14 Şubat 2023 - 06:28
James Gunn tarafından, yeni DC Evreni'ne geçiş aşamasında Snyder-Verse olarak bilinen DC Genişletilmiş Evreni'ni sıfırlama rolü üstleneceği açıklanan "The Flash" filminden merakla beklenen ilk fragman, Super Bowl'a özel olarak yayınlanan bir TV spotu ile birlikte ilk kez görücüye çıktı. Son dönemde birçok suçtan tutuklanan ve tartışmalı bir figür haline gelen Ezra Miller'ın baş kahraman olarak oynadığı film, James Gunn ve qPeter Safran'ın DC Studios'un eş başkanları olarak görevi devralmasından önce geliştirilen DC filmlerinden biriydi. Hem DC Evreni'nin yeniden yapılandırılması hem de Miller'ın skandalları nedeniyle filmin iptal edilip edilmeyeceği tartışılıyordu ancak Gunn'ın Ocak ayının sonunda DC Evreni planlarını açıklamasıyla birlikte filmin yayınlanacağı resmen onaylandı.

Super Bowl sırasında yayınlanan yeni fragman, filmin Flashpoint çizgi romanlarının sevilen hikayesine dayanan ana olay örgüsünü açıklıyor. Barry Allen, süper hızlı güçlerini kullanarak, çocukken öldürülen annesini kurtarmak için zamanda geriye yolculuk eder. Ne yazık ki, zaman yolculuğu tehlikelidir: Barry istemeden zaman çizelgesini bozar ve sonunda arkadaşlarını düşmanlarından ayırt edemediği alternatif boyutları ziyaret eder.

Filmin vizyon tarihi defalarca ertelendiği için çok uzun zamandır beklenen "The Flash" fragmanı, filmdeki pek çok önemli ögeye ilk bakışı sunuyor. Bunların içinde belki de en önemlisi, Michael Keaton'ı yıllar sonra yeniden Batman kostümü içinde görmemiz oldu. 1989'da "Batman" ve 1992'de "Batman Dönüyor" filmlerinde rol alan oyuncunun role geri döneceği biliniyordu ancak geri dönüşünün ilk adımı olması planlanan "Batgirl" filminin iptal edilmesi, Michael Keaton sahnelerinin filmden çıkartılma ihtimalini gündeme getirmişti.

Keaton'ın geri dönüşünün yanı sıra, fragmanda Ben Affleck'in Batman versiyonunun da geri döndüğünü görüyoruz. Affleck, 2023 sonunda vizyona girecek olan "Aquaman and the Lost Kingdom"da da rol alacak. "The Flash" fragmanı ayrıca Sasha Calle tarafından canlandırılan Supergirl Kara'yı da ilk kez gösterdi.

Fragmanda, DC Genişletilmiş Evreni'ni başlatan 2013 tarihli "Man of Steel"de ve "Batman v Superman: Dawn of Justice" filminde rol alan Michael Shannon'ın General Zod rolüne geri döndüğünü de görüyoruz. Bu detay oldukça önemli çünkü Barry'nin zamanı kurcalaması yüzünden, Henry Cavill'in Superman versiyonunun silinmesi de dahil olmak üzere evren yeniden şekillendirildi ve burada hem General Zod yaşıyor hem de Superman yerine Supergirl Kara var. "The Flash" 16 Haziran'da sinemalarda!

Kaynak: Beyaz Perde

YORUMLAR

  • 0 Yorum