Diyarbakır'da silahlı ve sopalı kavga: 4 yaralı

Diyarbakır'da, iftar sonrası caddede karşı karşıya gelen husumetli 2 aile arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada, 4 kişi yaralandı; 6 kişi gözaltına alındı. Yaralılar, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diyarbakır'da silahlı ve sopalı kavga: 4 yaralı
24 Mart 2023 - 21:40

Olay, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 2 aile, iftar sonrası cadde üstünde karşı karşıya geldi. Sözlü olarak süregelen münakaşa ilkin sopalı, daha sonrasında silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi, almış olduğu sopa darbeleriyle yaralandı. Çevredekilerin suç duyurusu üstüne vaka yerine oldukça sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Kısa sürede vaka yerine gelen takımlar, yaralılara müdahale ederken, polis grubu sakinleştirmek için biber gazı kullandı.

Yaşanan kargaşada vakaya karıştığı belirlenen ve aralarında hanımlarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı. Yaralılar vaka yerinde meydana getirilen ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, vaka yerinde gözaltına almış olduğu bir şüphelinin üstünde de tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 6 şüpheli emniyete götürüldü. Yaraların sıhhat durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis vakayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: ABC Gazetesi 


YORUMLAR

  • 0 Yorum