DreamWorks, "Shrek 5"in çalışmalarına başladı

Amerikalı film yapımcısı ve Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri, "Shrek 5" animasyon filminin seslendirme kadrosu ile görüşmelerin an itibariyle başladığını söyledi.

DreamWorks, "Shrek 5"in çalışmalarına başladı
06 Nisan 2023 - 05:46
Serinin son filmi "Shrek: Sonsuza Dek Mutlu"nun 2010'da vizyona girmesinden 13 yıl sonra beşinci Shrek filminin hazırlıklarının başladığı belirtildi. Variety'ye röportaj veren Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri; Mike Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy'nin de aralarında bulunduğu orijinal kadronun Shrek 5'te geri döneceğinin sinyallerini verdi.

Halihazırda herhangi bir anlaşma yapılmadığını söyleyen Meledandri, "Seslendirme kadrosunun geri dönmesini bekliyoruz. Görüşmeler an itibariyle başlıyor ve aldığımız her işaret oyuncuların geri dönmeye can attığı yönünde." ifadelerini kullandı. Serinin beşincisi olacak yeni filmin vizyon tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

"EŞEK FİLMİ ŞÜPHESİZ BAŞARILI OLACAKTIR"
Öte yandan Meledandri, Eddie Murphy'nin Ocak ayında yaptığı yeni bir "Shrek" filmi ve "Eşek" spin-off'una açık olmasıyla ilgili yorumlarını gördüğünü de açıkladı. Meledandri potansiyel bir "Eşek" spin-off filmine açık olduklarını belirtti.

Chris Meledandri, bağımsız bir "Eşek" filminin şüphesiz başarılı olacağını söyledi. Yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine sahip olan "Shrek" serisinin ilk filmi, 2001 yılında vizyona girmiş ve Oscar ödülü kazanan ilk animasyon film olarak tarihe geçmişti.

Kaynak: NTV

YORUMLAR

  • 0 Yorum