Elazığ'da bir evde soba patladı: 2 kişi yaralı

Elazığ'da müstakil bir evde kömür sobasının patlaması sonucunda evin bir kısmı çöktü ve 2 kişi yaralandı. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Elazığ'da bir evde soba patladı: 2 kişi yaralı
12 Mart 2023 - 23:04
Elazığ'da müstakil evin 2’nci katında kömür sobasında meydana gelen patlamada evin bir bölümü çöktü. Patlamanın yaşanan evin sahibi ile bitişikteki evde bulunan 1 kişi yaralandı.

DHA'nın haberine göre, akşam saatlerinde Salıbaba Mahallesi Yüce Tepe Sokak’ta 2 katlı evde patlama oldu. Evin ikinci katındaki sobada henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada evin bir bölümü çökerken, bitişikteki evde de hasar meydana geldi.

Çökme ile birlikte yangın çıkan evin sahibi Kazım Kılavun (75) ile bitişikteki binada oturan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde çökmeye yol açan patlamanın nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Patlamadan kısa süre sonra adrese gelen Kazım Kılavun’un torunu Ferhat Kılavun, "Evde soba patladı denildi. İtfaiye olsun, polis ekipleri olsun hemen müdahale ettiler. Dedemin durumu şu an iyi. Hastaneye kaldırdılar. Ekipler evde inceleme yapıyor." dedi.

Kaynak: Gazete Duvar

YORUMLAR

  • 0 Yorum