Emre Çolak futbolu bıraktı

Ocak ayının sonlarında İspanya 3. Lig ekibi CF Intercity ile sözleşme imzalayan Emre Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ailesiyle birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğini bu yüzden futbolu bıraktığını açıkladı.

Emre Çolak futbolu bıraktı
13 Şubat 2023 - 14:22
Ocak ayının sonlarında İspanya 3. Lig ekibi "CF Intercity" ile sözleşme imzalayan 31 yaşındaki futbolcu Emre Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını bildirdi. Ailesiyle daha fazla zaman geçirmek istediğini söyleyen oyuncu şunları kaydetti: "Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin."

SÖZLEŞMEYİ İMZALADI 17 GÜN SONRA FUTBOLU BIRAKTI
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Çolak, ardından İspanya’nın Deportivo la Coruna takımına transfer olmuştu. İspanya’nın ardından Suudi Arabistan ekibi Al Wehda forması giyen milli futbolcu, daha sonra tekrar Deportivo’ya transfer olmuş ve altı ay boyunca eski takımının formasını giymişti. 2021 yılında Türkiye’ye dönen Çolak, sırasıyla Fatih Karagümrük, Hatayspor, Başakşehir ve Göztepe’de futbol hayatını sürdürdü.
Geçtiğimiz ay sonunda İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan 31 yaşındaki futbolcu, imzayı attıktan 17 gün sonra futbolu bıraktığını açıkladı.

Kaynak: Karar

YORUMLAR

  • 0 Yorum