Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti
24 Nisan 2024 - 19:24
Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. Bir dönem Trabzonspor Kulübü’nün de başkanlığını yapan Yılmaz’ın cansız bedeni, evine gelen kızı tarafından bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Yılmaz’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmasının ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, ölümde şüpheli bir durum tespit edilmediği öğrenildi. Mehmet Ali Yılmaz’ı 30 yıldır tanıdığını söyleyen Mehmet Zekayi Alatlı, “Akşam yatıyor. Sabah ölüsünü kızı Fatma buluyor. Hakikaten babamızı kaybettik.” dedi. Ölüm haberini aldıktan sonra Mehmet Ali Yılmaz'ın evine gelen yapımcı Erol Köse, Yılmaz'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Fıtık ve ağrı için hastaneye gitmişti, başka bir problemi yoktu. Başımız sağ olsun. Adam gibi adamdı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum