Fenerbahçe 0-0 Galatasaray

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile karşıya karşıya geldiği derbide 0-0 berabere kaldı.

Fenerbahçe 0-0 Galatasaray
24 Aralık 2023 - 20:50
Süper Lig'in 18. hafta maçında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen ve 43 puanda olan iki devin kapışmasında kazanan çıkmadı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabette gözler cuma günü Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçına çevrildi.

Kazanan, avantaj sağlayacaktı!
Fenerbahçe seyircisinin önünde 3 puanı alarak zirve yarışında avantaj sağlamak istiyordu. Galatasaray ise deplasmanda alınacak 3 puan ile ezeli rakibini şampiyonluk yarışında geçme hedefindeydi. Kazanan zorlu yarışta rakibine göre avantaj sağlayacaktı ancak dev mücadeleden galip çıkmadı.

Kadıköy'de sessiz gece!
Yüksek faul sayılarıyla oynanan, gerilimin tavan yaptığı Kadıköy'deki derbide iki takım da temkinli oynadı. Mücadeleden gol sesi çıkmazken karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Gözler Süper Kupa maçına çevrildi
Böylece iki ekip de aldığı 1'er puanla, puanını 44'e yükseltti. Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabette gözler cuma günü Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçına çevrildi.

Kaynak: Ajansspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum