Galatasaray - Adana Demirspor: 3 - 0

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan Adana Demirspor - Galatasaray maçı, Galatasaray’ın 3 - 0’lık galibiyetiyle bitti. Golleri Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi attı.

Galatasaray - Adana Demirspor: 3 - 0
26 Nisan 2024 - 23:57
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Yeni Adana Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılı takımın golleri 53. dakikada Hakim Ziyech, 64. dakikada Kerem Demirbay ve  90+1'de Mauro Icardi'den geldi. Bu sonuçla puanını 93'e yükselten Galatasaray ile ikinci sıradaki bir maçı eksik Fenerbahçe arasındaki puan farkı 7 oldu. 

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, son yapılan Siltaş Yapı Pendikspor maçının ilk 11'ini korudu. Karşılaşmaya sarı-kırmızılı ekip; Muslera, Köhn, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi ilk 11'i ile çıktı. 

Maçtan önce Adana Demirsporlu taraftarlar, kale arkası ve maraton tribünde demiryolu işçisi ile bir lokomotifi koreografisi sundu. Taraftarlar büyük boy üzerinde Türkçe "Her sokakta izin bu memleket bizim" yazılı pankart ile İngilizce "Demiryolunun İşçi Sınıfı Kahramanı" yazılı pankart açtı.

Kaynak: Gazete Oksijen

YORUMLAR

  • 0 Yorum