Gladyatör filminin devamı 2024'te vizyona girecek

Paramount Pictures, başrolde Russell Crowe'un oynadığı "Gladyatör" filminin devamının 22 Kasım 2024’te vizyona gireceğini ve filmin başrolü için "Aftersun"la Oscar’a aday olan İrlandalı aktör Paul Mescal ile görüşüldüğünü açıkladı. İsmi henüz belli olmayan filmin senaryosunu David Scarpa yazıyor.

Gladyatör filminin devamı 2024'te vizyona girecek
04 Şubat 2023 - 19:00
Paramount Pictures, yönetmen Ridley Scott’ın 2000 tarihli "Gladyatör" filminin devamının 22 Kasım 2024’te vizyona gireceğini duyurdu. Filmin başrolü için "Normal People" dizisiyle büyük bir çıkış yapan ve "Aftersun"la Oscar’a aday olan İrlandalı aktör Paul Mescal’la görüşüldüğü açıklandı. İsmi henüz belli olmayan filmin yapımcılığını Ridley Scott yapacak. Filmin senaryosunu David Scarpa yazıyor.

Russell Crowe’un oğlu Paul Mescal
Bundan 22 yıl önce vizyona giren orijinal "Gladyatör"de başrolü Russell Crowe oynamıştı. Crowe, kendisini köleliğe zorlayan Commodus’tan (Joaquin Phoenix) intikam almaya ant içerek Romalı asker Maximus Decimus Meridius’u canlandırmıştı. Maximus filmin sonunda öldüğü için, devam filminde Maximus’un sevgilisi Lucilla’dan (Connie Nielsen) oğlu Lucius’un hikayesini izleyeceğiz. Paul Mescal, Maximus’un oğlu Lucius’u canlandıracak.

Kaynak: Diken

YORUMLAR

  • 0 Yorum