Godzilla'nın devam filmi 3 günde rekor kırdı

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, vizyona girdiği anda büyük bir başarı elde etti. Kong ve Godzilla'nın birlikte mücadele ettiği film, dünya çapında 194 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek yılın en büyük açılışlarından birini yaptı. Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, 5 Nisan'da Türkiye'de vizyona girecek.

Godzilla'nın devam filmi 3 günde rekor kırdı
02 Nisan 2024 - 23:52
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, sinemaseverlerin uzun süre beklediği bir film oldu ve vizyona girdiği anda önemli bir başarıya imza attı. Monsterverse'un son filmi olan Yeni İmparatorluk, Kong ve Godzilla'nın, ölümcül bir tehdide karşı bir kez daha güçlerini birleştirerek savaştığı heyecan verici bir hikayeyi sunuyor.

Warner Bros ve Legendary'nin ortak yapımı olan film, Kuzey Amerika'da 3,861 sinema salonunda gösterime girdi. Film gösterime girdiği hafta sonunda dünya çapında büyük ilgi gördü ve Variety'nin raporuna göre 194 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.



Eleştirmenlerin görüşleri çeşitli olsa da, izleyiciler filmi oldukça beğendi. Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 55 puan alırken, izleyici skoru 92 puan oldu.

Film, 5 Nisan'da Türkiye'de vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Adam Wingard'ın bulunduğu yapımın başrollerinde Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns ve Fala Chen yer alıyor.

Kaynak: Independent Türkçe

YORUMLAR

  • 0 Yorum