GS, Sivasspor'u farklı yendi: 6-1

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u evinde ağırlayan Galatasaray, 6-1'lik skorla farklı kazandı. 96 puana ulaşan Cimbom, Süper Lig tarihinde en yüksek ulaşılan puan rekorunu kırdı.

GS, Sivasspor'u farklı yendi: 6-1
05 Mayıs 2024 - 22:07
Trendyol Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Galatasaray ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 6-1'lik Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Ziyech (2), Mertens (2) ve Mauro Icardi (2) kaydetti. 
 
Karşılaşmada sarı-kırmızılıların iki golünü kaydeden Hakim Ziyech, son 4 maçında 4 gol ve 1 asist istatistiklerine ulaştı. İki golle yıldızlaşan bir diğer isim olan Dries Mertens ise bu sezon ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti. Mauro Icardi ise 23 gole yükseldi ve gol krallığı yarışında en yakın takipçisi Edin Dzeko ile farkı üç gole çıkardı.
 
Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 96'ya yükseltirken, EMS Yapı Sivasspor 48 puanda kaldı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin rekorunu kırarak 96 puanla Süper Lig'de bir sezonda en fazla puan toplayan takım oldu. 
 
Kaynak: Bein Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum