GSM operatörleri 1 aylık ücretsiz hizmet sağlayacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem bölgesinde iletişimin sağlanmasında sıkıntı çektikleri bölgelerin olduğunu ifade etti. Operatörlere yapılan görüşmede depremin olduğu andan itibaren 1 aylık görüşmeler ücretsiz sağlayacakları bildirildi.

GSM operatörleri 1 aylık ücretsiz hizmet sağlayacak
13 Şubat 2023 - 01:05
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile AFAD Koordinasyon Merkezi'nde deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay, burada yaptığı açıklamada, sahada 34 bin 717 personelin arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. 
Oktay, deprem bölgesinde genelde haberleşmenin sağlanması konusunda, ilgili operatörlerin çalışmalar yaptığını, ancak sıkıntı çekilen bazı bölgelerin olduğunu ifade eden Oktay, "Biz de yine bu operatörlerle de görüşerek bir karar aldık. Bugün bu kararı da sizinle paylaşmak isterim. GSM operatörleri Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone depremin olduğu andan itibaren, 1 aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacaklardır" dedi.

Kaynak: Gazete Oksijen

YORUMLAR

  • 0 Yorum