Hintli Liger'den "devrilmeyen" motosiklet

Hintli motosikleti firması Liger, kendinden denge sistemiyle devrilmeyen elektrikli motosiklet modeli Liger X'i tanıttı. Liger X ve Liger X+ olarak 2 farklı konfigürasyonuyla tanıtılan model aynı zamanda geri vites özelliğine de sahip.

15 Ocak 2023 - 18:41
İki tekerlekli araçların en önemli unsuru olan dengeyi sağlamak artık otomatik hale geliyor. Hindistan’da tanıtılan Liger X elektrikli scooter modelleri kendinden dengeli sistemi ile dikkat çekiyor.

Liger Mobility, geliştirdiği Liger X ve Liger X+ elektrikli scooter modellerinin dünyanın ilk kendinden dengeli scooterları olduğu iddiasında. Böylece sürücülere daha güvenli ve konforlu kullanım sunuyor. Diğer özellikleri de dikkat çekici.

Liger X modeli 65 km/s hıza ulaşabilirken 60 km menzil sunuyor. Çıkarılabilir batarya 3 saatte şarj oluyor. LCD ekranda farklı istatistikler ve bir de öğrenme modu sunulmuş. Aracın geri gitmesini sağlayan bir tuş da mevcut.

Liger X+ modelinde 100 km civarına kadar çıkan menzil mevcut. Batarya çıkarılamıyor ve 4,5 saatte şarj oluyor. 4G ve GPS sayesinde ekranda navigasyon çalıştırabiliyorsunuz. Sektörde de öne çıkmayı amaçlayan Liger X serisi 1100$ seviyesinden başlıyor. 

Kaynak: Donanım Haber 

YORUMLAR

  • 0 Yorum