İbrahim Aslan, UFC'de ilk maçını kazandı

Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'de mücadele etmeye başlayan Türk sporcu İbo Aslan, UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi üçüncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.

İbrahim Aslan, UFC'de ilk maçını kazandı
31 Mart 2024 - 23:10
Dünyanın en büyük karma dövüş organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship'te (UFC) Türk sporcu İbo Aslan, ilk müsabakasına çıktı. New Jersey Atlantic City'de düzenlenen maçta Aslan, İsveçli rakibi Anton Turkalj'yi 3'üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini almış oldu. Galibiyetin ardından İbo Aslan, "Ne mutlu Türküm diyene." dedi.

"İnsanları nakavt etmek için geldim"
Organizasyondaki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj'yi mağlup ettiğine değinen 27 yaşındaki Türk sporcu, "Benden 4 yıl kaçtı. Şimdi artık kaçamaz. Onu başlangıcımda UFC'de yakaladım ve nakavt ettim. Buraya maçı kazanmak için değil, insanları nakavt etmek için geldim." şeklinde konuştu.

UFC'de aktif dövüşen tek Türk olduğunu söyleyen Aslan, "Tabii ki çok mutluyum. Türkiye'yi temsil ediyorum. O yüzden onurluyum. Türk Bayrağı'nı temsil ediyorum. Şu anda UFC'deki tek Türküm." diye konuştu. İbo Aslan, aynı zamanda UFC'de dövüşen 3'üncü Türk sporcu oldu. Daha önce Alptekin Özkılıç ve Gökhan Saki UFC'de yer almıştı.

Kaynak: Takvim

YORUMLAR

  • 0 Yorum