İbrahim Aslan, UFC'deki ilk maçına çıkacak

“The Last Ottoman” lakabı ile tanınan ve UFC’de aktif kontratı olan tek Türk dövüşçü İbo Aslan, UFC'de ilk maçında Anton Turkalj'e karşı çıkacak. Müsabakalar 31 Mart'ta Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 02.00'de S Sport Plus'tan yayınlanacak.

İbrahim Aslan, UFC'deki ilk maçına çıkacak
30 Mart 2024 - 22:57
UFC'de aktif kontratı bulunan tek Türk dövüşçüsü olan İbo Aslan, bu platformdaki ilk maçına çıkıyor. Bu gece İsveçli dövüşçü Anton Turkalj ile karşı karşıya gelecek olan hafif ağır siklet dövüşçüsü Aslan, rövanş peşinde.

Kariyerinde 13 maçı bulunan 'Son Osmanlı' lakaplı Türk dövüşçü, bu müsabakaların sadece 1'inde kaybetti. İbo Aslan söz konusu müsabakalarda 12 nakavtla kazanırken; tek mağlubiyetini 2020 yılında Anton Turkalj'a karşı almıştı.

UFC'nin Türkiye'deki yayıncısı S Sport, bu müsabakayı canlı yayınlayacak. Heyecanla beklenen dövüş müsabakaları, 31 Mart'ta Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 02.00'de S Sport Plus'tan naklen seyredilebilecek. İbo Aslan - Anton Turkalj dövüşü ise maç programında 11. sırada yer alıyor. Müsabakanın Türkiye saatiyle Pazar sabahına denk gelmesi bekleniyor.

Erin Blanchfield vs. Manon Fiorot
Vicente Luque vs. Joaquin Buckley
Chris Weidman vs. Bruno Silva
Nursulton Ruziboev vs. Sedriques Dumas
Bill Algeo vs. Kyle Nelson
Chidi Njokuani vs. Rhys McKee
Nate Landwehr vs. Jamall Emmers
Virna Jandiroba vs. Loopy Godinez
Julio Arce vs. Herbert Burns
Dennis Buzukja vs. Connor Matthews
İbo Aslan vs. Anton Turkalj
Victoria Dudakova vs. Melissa Gatto
Andre Petroski vs. Jacob Malkoun
Angel Pacheco vs. Caolan Loughran

Kaynak: CNN Türk

YORUMLAR

  • 0 Yorum