İkitelli'de taksici yolcuya boru anahtarıyla saldırdı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir taksi şoförü ile yolcular arasında tartışma çıktı. Yolcular, taksicinin araçtan inmelerini isteğine itiraz edince taksici küfretti ve aracı duvara çarpacağı tehdidinde bulundu. Yolcuların tepkisi üzerine taksici İngiliz anahtarıyla saldırdı.

İkitelli'de taksici yolcuya boru anahtarıyla saldırdı
19 Mart 2024 - 23:28
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, bir taksi şoförü ile yolcu arasında başlayan ve büyük bir gerginliğe dönüşen olay, 17 Mart Pazar günü saat 18.30 sularında İkitelli'de meydana geldi. Halkalı'da yaşayan Özge S. ve kızı, evlerine gitmek için taksi çağırdılar. Ancak, taksi şoförü ile yolcular arasında başlayan bir tartışma kısa sürede olaya dönüştü.

Taksi şoförü, bulundukları caddenin pazar olduğunu iddia ederek Özge S. ve kızını bir üst sokağa çıkmalarını talep etti. Ancak, yolcular bu talebe karşı çıktı ve araç içinde gergin bir diyalog başladı.

İddialara göre, kadın yolcu ve kızı, taksi şoförünün kendilerine küfrettiğini ve araçtan inmezlerse aracı duvara çarpacağını söyledi. Bu sırada, yolcular yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.



Ancak, yaşananların detayları güvenlik kamerası görüntülerinde ortaya çıktı. Özge S.'nin iddiasının aksine, güvenlik kamerası kayıtlarında, kadın ve kızının araçtan indikten sonra aracın kapısını tekmelediği ve aynayı kırdığı, ardından taksi şoförünün aracı hareket ettirip yolcuların üzerine sürdüğü net bir şekilde görüldü.

Taksi şoförü, elindeki İngiliz anahtarıyla yolcuya saldırdı ve olay yerindeki vatandaşların müdahalesiyle şoför aracına bindirildi.

Olayın ardından Özge S., karakola giderek taksi şoföründen şikayetçi oldu. Ancak, şoför de kendisi hakkında şikayette bulundu.

Kaynak: NTV

YORUMLAR

  • 0 Yorum