Komedyen Richard Lewis hayatını kaybetti

ABD'li komedyen, aktör ve yazar Richard Lewis 76 yaşında hayatını kaybetti. R. Lewis'in basın sözcüsü Jeff Abraham, komedyenin Salı akşamı Los Angeles'taki evinde kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybettiğini bildirdi. Lewis en son, Curb Your Enthusiasm'in HBO'da şu anda yayınlanan 12. sezonunda rol almıştı.

Komedyen Richard Lewis hayatını kaybetti
29 Şubat 2024 - 09:24
Larry David ile Curb Your Enthusiasm dizisinin başrolünü paylaşan komedyen Richard Lewis 76 yaşında hayatını kaybetti. Lewis geçen sene Parkinson hastalığı olduğunu bildirmiş ve standup gösterilerine son verdiğini duyurmuştu. Kısmi olarak emekliliğini duyursa da Lewis, Curb Your Enthusiasm'in HBO'da şu anda yayınlanan 12. sezonunda rol almıştı.  Lewis'in basın sözcüsü Jeff Abraham, komedyenin Salı akşamı Los Angeles'taki evinde kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybettiğini bildirdi. 

HBO tarafından paylaşılan açıklamada Larry David, "Richard ve ben 3 gün arayla aynı hastanede doğduk ve hayatımın çoğunda beni için bir kardeş gibiydi. Çok nadir olan bir kombinasyona sahipti; hem komik hem de tatlıydı. Ancak bugün beni hüngür hüngür ağlattı ve bu yüzden onu asla affetmeyeceğim." dedi.

Anything But Love'da Lewis ile başrolü paylaşan Jamie Lee Curtis de mesajında, "Bugün içkiyi bıraktıysam sebebi odur. O bana yardım etti. Sadece bu iyiliği için bile ona minnettar olurdum. Joyce'ta aşkı buldu ve ayıklığı dışında kendisi için en önemli şey oydu. Bunu yazarken ağlıyorum. Tatlı ve komik bir adama veda etmek için garip bir yol. Kahkahalar içinde uyu Richard." yazdı.

Kaynak: T24 

YORUMLAR

  • 0 Yorum