Maduro hidayete geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlamasından sonra Beştepe'de düzenlenen törende Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okurken Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun da el açarak duaya eşlik ettiği kameralara yansıdı. Maduro, "Türkiye ile müttefik ve yakın olduğumuz için şanslıyız." dedi.

04 Haziran 2023 - 01:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlaması sonrası Beştepe'de tören düzenlendi. Törende Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okurken Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ellerini açtı. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seramonisini gerçekleştirdiği törenin sonunda, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti.

Maduro, Twitter hesabından törenin görüntülerini paylaşarak, "Türkiye ile müttefik ve yakın olduğumuz için şanslıyız. Venezuela, derin ikili ilişkiyi sevgi, yakınlık ve saygı ile güçlendirmek için her daim en iyi şekilde hazır bulunacaktır. Halklarımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kürsüden bir dua okudu. Ali Erbaş'ın dua okuduğu sırada Venezuella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun el açması görenlerin dikkatini çekti. O fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: T24

YORUMLAR

  • 0 Yorum