Malatya'da deprem paniği 16 kişiyi hastanelik etti

Malatya’da art arda meydana gelen 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki depremde, panikleyerek düşme ve yüksekten atlama sonucu yaralanan 16 kişi hastanelere kaldırıldı. Bazı vatandaşlar, olası depreme karşı hazırlıklı olma amacıyla cadde ve sokaklarda beklemeye devam ediyor.

Malatya'da deprem paniği 16 kişiyi hastanelik etti
12 Ağustos 2023 - 19:40
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, saat 16:39’da 4,8 büyüklüğünde ve 16:40’ta 4,5 büyüklüğünde peş peşe iki deprem kaydedildi. AFAD, Yeşilyurt’ta saat 18:18’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. 

Malatya'da yaşanan 4,8 ve 4,5 büyüklüğündeki iki depremde, insanlar panikleyerek düşme ve yüksekten atlama gibi sonuçlar doğuracak şekilde hareket ettiler. Bu panik nedeniyle toplam 16 kişi yaralandı.Yaralanan kişiler hemen hastanelere kaldırıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınan yaralıların birçoğunun işlemleri tamamlandıktan sonra taburcu edildiği bildirildi.

Bazı vatandaşlar hala cadde ve sokaklarda beklemeye devam ediyor. Depremlerin ardından hala olası tehlikelere karşı hazırlıklı olma amacıyla dışarıda kalan vatandaşlar, güvenli bölgelerde sakinlemeyi bekliyor.

Kaynak: Medya

YORUMLAR

  • 0 Yorum