Milli dalgıç Serkan Toprak hayatını kaybetti

Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, Muğla’nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile birlikte nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçirdi. Toprak, kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Milli dalgıç Serkan Toprak hayatını kaybetti
11 Nisan 2024 - 12:34
Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, Muğla’nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile birlikte nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçirdi. Toprak, kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olay, Salı günü saat 22:00 sıralarında Menteşe ilçesinde meydana geldi. Balıkesir’den Ramazan Bayramı tatili için babasının yaşadığı Yenice Mahallesi’ne gelen Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile birlikte nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçirdi. Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılıp Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Toprak hayatını kaybetti.

30 kaçak göçmeni kurtarmmıştı
45 yaşında hayatını kaybeden Serkan Toprak, 2019 yılında Assos açıklarında dalış antrenmanı yaparken Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollarla gitmeye çalışan 30 kaçak göçmeni yola devam etmelerine botun dayanamayacağı konusunda uyarmış ve Sahil Güvenlik görevlilerince kaçak göçmenlerin kurtarılmasına yardımcı olmuştu.

"Sen benim her zaman şampiyonum olarak kalacaksın"
Serkan Toprak'ın kızı Toprak Toprak, hayatını kaybeden babası için, "Benim güzeller güzeli canım babam. Mekanın cennet olsun. Sen benim her zaman şampiyonum olarak kalacaksın." paylaşımını yaptı.

Kaynak: Hürriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum