Milli Eğitim'de müfredat tekrar değişiyor

Milli Eğitim Bakanı, Ankara'da düzenlenen Öğretmenler Odası Buluşmaları'nın sekizincisinde, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim sisteminin güncellenmesi gerektiğini vurgulayarak, gerekli çalışmaların tamamlandığını ve yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Milli Eğitim'de müfredat tekrar değişiyor
03 Şubat 2024 - 23:57
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Ankara'da düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, müfredat değişikliği hakkında yaptığı açıklamada, "Gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Ankara'da gerçekleştirilen programda öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında öğretmenleri kabul etti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Tekin, sekizinci buluşmada müfredat değişikliği hakkında öğretmenleri bilgilendirdi. Bakan Tekin, yakın zamanda müfredat değişikliği konusunda detaylı bir açıklama yapacaklarını belirtirken, şunları kaydetti:

"Dünya koşullarının hızla değişmesi, güncel gelişmelerin göz önünde bulundurulması, müfredatın sürekli olarak güncellenmesini gerektirir. Eğitim sisteminin ana paradigması ve bizim değerlerimizle uyumlu olması önemlidir. Bu doğrultuda, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş canlı ve dinamik bir eğitim sistemi için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Yakın zamanda bu çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağız, inşallah."

Buluşmaya katılan öğretmenler, eğitim alanındaki görüşlerini, önerilerini ve beklentilerini paylaşmak amacıyla sırayla söz alarak görüşlerini ifade ettiler.

Kaynak: Karar
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum