Öldü sanılan çocuk, morgda parmağını kıpırdattı

Hatay'da enkaz altından çıkarılan kız çocuğu, öldü sanılarak götürüldüğü morgda parmağını kıpırdattı. Yaşam belirtisi göstermesi üzerine hastanede tedavi altına alınan çocuğun durumu iyi.

Öldü sanılan çocuk, morgda parmağını kıpırdattı
05 Mart 2023 - 19:51
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde en çok etkilenen bölgeler arasında yer alan İskenderun'da, enkaz altından çıkarılan küçük kız çocuğu öldü zannedilerek morga alındı. Yaşam belirtisi gösterdiği fark edilen çocuk tedavi altına alındı.




Hayatını kaybeden vatandaşları morga götürdükleri sırada, bölgede gönüllü olarak çalışan bir vatandaş, enkaz altından saatler sonra çıkarılan çocuğun ağzından köpük geldiğini fark etti. Olayı ardından hemen sağlık görevlilerinin çağırılmasıyla çocuk hastaneye kaldırıldı.

Görüntüleri kaydeden vatandaş, "Duygulandım biraz. Biraz değil bir hayli duygulandım. Sonra bir görüntü alayım dedim. Görüntü alırken yıkama taşının üzerindeki bebekleri fark ettim. Onları çekmeye yönelirken, 10-15 tane bebeğin içinde üstü örtülmüş, sadece elleri dışarıda, parmağının oynadığını hissettim çocuğun." sözleriyle o anları anlattı. Çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Aykırı

YORUMLAR

  • 0 Yorum