Şahsiyet'in Fransa uyarlaması çekilecek

Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu "Şahsiyet" dizisinin Fransa uyarlaması çekilecek.

Şahsiyet'in Fransa uyarlaması çekilecek
12 Nisan 2024 - 06:03
Haluk Bilginer’in Emmy ödülü kazandığı dizi "Şahsiyet" Fransa’ya uyarlanıyor. Adı “Mémoire Vive” olacak dizinin prodüksiyonuna 2024’ün bu yarısında başlanacak.

Hakan Günday’ın kaleme aldığı Onur Saylak’ın yönettiği dizinin Fransa uyarlaması “Mémoire Vive” dizisinin başrolünde, “Şahsiyet”ten farklı olarak bir kadın karakter yer alacak. Yeni uyarlamada yer alacak kadın karakter Esther Lefevre’yi, “Six Women” dizisiyle tanınan Clémentine Célarié canlandıracak.

İlk sezonu 2018’de yayınlanan “Şahsiyet”, 2019’da Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e “En İyi Erkek Oyuncu Performansı” ödülü kazandırmıştı. Dizi, aldığı büyük ilgi sonucu 5 yıl aradan sonra 2. sezonuyla tekrar izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger gibi isimlerin yer aldığı dizinin 2021’de Meksika uyarlaması da yapılmıştı. Viacom International Studios ve Ay Yapım ortak yapımcılığıyla 2021’de hayata geçirilen uyarlama “Before I Forget (Asesino del Olvido)” adıyla yayınlanmıştı. Dizide Damián Alcázar ve Paulina Gaitán başrolde yer alıyordu.

Kaynak: T24

YORUMLAR

  • 0 Yorum