Seçer: "Mersin'e yüz binlerce Suriyeli getiriliyor"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şehre planlı olarak yüz binlerce Suriyeli kaçağın getirildiğini söyledi. Seçer, "Mersin'e bu kötülüğü yaptırmayız." dedi.

Seçer: "Mersin'e yüz binlerce Suriyeli getiriliyor"
12 Şubat 2023 - 09:16
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, “Biz milletimizi bağrımıza basarız. Ancak planlı olarak yüz binlerce Suriyeli sığınmacı da getiriliyor. İlgilileri uyarıyorum.” açıklamasını yaptı.

Seçer, "Kamuoyunu meşgul eden ve benim de yakından takip ettiğim KYK Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen Suriye’den gelen sığınmacıların tahliyesi, şu an belediyemizin otobüsleri ile valilik tarafından yapılmaktadır. Ancak şehrimize gelişleri devam etmektedir. Mersin bu yükü taşıyamaz." dedi.

Seçer, "Deprem bölgesinden yüz binlerce vatandaşımız Mersin’e geliyor. Biz milletimizi bağrımıza basarız. Ancak planlı olarak yüz binlerce Suriyeli sığınmacı da getiriliyor. İlgilileri uyarıyorum! Zaten 400 bin sığınmacıyı getirdiniz, bunu da taşıyamayız. Mersin’e bu kötülüğü yaptırmayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: ABC Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum