Sinema ve TV oyuncusu Tolga Savacı vefat etti

Sinema ve TV oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyuncu 60 yaşındaydı. Savacı, uzun yıllardır eşi Nermin Bezmen'le Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyordu. Ölüm haberini de eşi Nermin Bezmen duyurdu.

Sinema ve TV oyuncusu Tolga Savacı vefat etti
27 Şubat 2024 - 01:25
80'li yıllar Yeşilçam filmlerinin tanınan oyuncusu Tolga Savacı (60), kalp krizi sonucu vefat etti. Savacı'nın ani ölümünü eşi Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bezmen, eşinin vefatını "Yüreğim kanıyor! Kanıyor! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz." notuyla paylaştı.

Tolga Savacı kimdir?

6 Mayıs 1963'te İstanbul'da doğan Tolga Savacı, Fransız Koleji'ni bitirdikten sonra 1983 yılında İtalya'da mankenlik eğitimi aldı. Savacı,1985 yılında Banu Alkan'la başrolde yer aldığı "Arzu" filmiyle beyazperdeye adım attı.

Tolga Savacı, 80'li yıllarda Banu Alkan ve Hülya Avşar başta olmak üzere birçok kadın ünlü ile de çeşitli filmlerde yer aldı.2015 yılında yazar Nermin Bezmen'le evlenen Savacı, bir süredir ABD'de yaşıyordu.

Kaynak: NTV 

YORUMLAR

  • 0 Yorum