Star Trek yeni filmiyle sinemalara geri dönüyor

Paramount Pictures, yeni Star Trek filmini resmen duyurdu. Toby Haynes'in yöneteceği film, ana serinin öncesinde geçen bir başlangıç hikâyesini anlatacak. Senaryosu Seth Grahame-Smith tarafından kaleme alınacak olan film, 2025'te gösterime girecek ve prodüksiyonu bu yılın sonlarında başlayacak.

Star Trek yeni filmiyle sinemalara geri dönüyor
14 Nisan 2024 - 23:26
Paramount Pictures, Las Vegas'taki CinemaCon etkinliği sırasında yeni bir Star Trek filmini resmen duyurdu. Toby Haynes'in yönetmen koltuğunda yer alacağı film, ana serinin öncesinde geçen bir başlangıç hikâyesi anlatacak. Haynes, Star Wars dizisi Andor ve Black Mirror'daki yönetmenliğiyle tanınıyor.

Filmin senaryosu Seth Grahame-Smith tarafından kaleme alınacak. Grahame-Smith, daha önce "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" ve "Pride and Prejudice and Zombies" gibi özgün projelerde çalışmıştı. Yeni Star Trek filminin bu senaristin ilginç yaklaşımıyla farklı bir boyut kazanması bekleniyor.

Film 2025'te gösterime girecek ve prodüksiyonunun bu yılın sonlarına doğru başlaması planlanıyor. Henüz oyuncu kadrosu açıklanmayan filmin, ismi veya konusu hakkında detaylı bilgi verilmedi. Ancak 2009 yılında J.J. Abrams'ın yönetmenliğindeki Star Trek filminden önceki dönemlerde geçen bir hikâye anlatacağı belirtiliyor.

Yeni filmin, Star Trek evrenine farklı bir bakış açısı sunacağı ve serinin hayranlarına heyecan verici bir deneyim yaşatacağı düşünülüyor. Daha fazla bilgi geldikçe güncellemeler yapılacak.

Kaynka: Webtekno

YORUMLAR

  • 0 Yorum