Star Wars: The Bad Batch, 3. sezonda final yapacak

Disney Plus'ın animasyon dizisi "Star Wars: The Bad Batch", 3. sezon onayını aldı. Lucasfilm Animation, dizinin 3. sezonunda final yapacağını duyurdu.

Star Wars: The Bad Batch, 3. sezonda final yapacak
12 Nisan 2023 - 05:10
Lucasfilm Animation, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek epizodik antoloji dizisi “Star Wars Visions”ın yeni çalışmasının ön izlemesini, “Tales of the Jedi”ın ikinci sezonunu ve başka bir animasyon antolojisinin geri dönüşünü onayladı. Yapım şirketi, "Star Wars: The Bad Batch" için üçüncü sezon onayının da alındığını duyurdu. Disney+'ta 2024'de gösterime girmesi planlanan yapımın üçüncü sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

"Star Wars: The Clone Wars" olaylarından sonra geçen dizi, Order 66'nın ve İmparatorluğun yükselişinin ardından firar eden kahraman Clone Trooper birliği Clone Force 99'u konu ediniyor. Hayal kırıklığına uğrayan grup kendi başlarına yola çıkar. İkinci sezonun sonunda, ekip üyesi Tech'in ölümüne ve Omega'nın ele geçirilmesine tanık olunur.

İkinci sezonun sonunda Bad Batch'in parçalanmasıyla birlikte dizinin hayranları gelecek sezonda neler yaşanacağını büyük bir merakla bekliyor. Dizinin final sezonunun 2024'ün sonlarında ya da en erken yılın ikinci yarısında gelmesi bekleniyor. 

Kaynak: Beyaz Perde

YORUMLAR

  • 0 Yorum