Super Bowl LVII'da şampiyon: Kansas City Chiefs

Bu yıl 57'ncisi düzenlenen Super Bowl LVII'da Phoenix, Arizona'daki State Farm Stadyumu'nda Kansas City Chiefs ile Philadelphia Eagles karşı karşıya geldi. Kansas City Chiefs 38 - 35 müsabakayı kazanarak 4 yılda 2. kez NFL şampiyonu oldu. Maçtan önce Türkiye merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anıldı ve depremzedelere yardım için bağış duyurusu yapıldı.

Super Bowl LVII'da şampiyon: Kansas City Chiefs
14 Şubat 2023 - 01:06
Arizona eyaletinin Phoenix kentindeki State Farm Stadı'nda 67 bin 827 seyirci önünde oynanan müsabakada Amerikan Futbol Konferansı (AFC) şampiyonu Kansas City Chiefs ile Ulusal Futbol Konferansı (NFC) şampiyonu Philadelphia Eagles kozlarını paylaştı. ABD'nin en çok izlenen organizasyonu olan ve bu yıl 57'ncisi düzenlenen Super Bowl'da Kansas City Chiefs, Philadelphia Eagles'ı 38-35 yenerek 4 yıl içinde 2. kez NFL şampiyonu oldu.



Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremler, ABD'yi ekran başına kilitleyen Super Bowl'un da gündemindeydi. Super Bowl'da Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı ve yardım çalışmalarının bağışlarla desteklenmesi için duyuru yapıldı. Super Bowl'da Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı ve yardım çalışmalarının bağışlarla desteklenmesi için duyuru yapıldı.

Super Bowl final karşılaşmasının merakla beklenen devre arası gösterisinde ise Barbadoslu şarkıcı Rihanna sahne aldı.
 


Kaynak: NTV Spor

YORUMLAR

  • 0 Yorum