Taksiciler ücretleri biliyor, taksimetreye ne hacet!

İstanbul'da bir taksi şoförü taksimetre açmayı reddederek kafasına göre ücret belirledi. Müşteri ısrarla taksimetrenin açmasını istemesine rağmen, taksi şoförü talep ettiği ücrette direnerek müşterileri araçtan indirdi. Olay, müşteri tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Taksiciler ücretleri biliyor, taksimetreye ne hacet!
27 Şubat 2024 - 00:01
Dün gece, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan olayda, İstanbul’a gezmek için gelen bir kadın yanındaki arkadaşıyla Kuruçeşme’den Şişli’ye gitme üzere 34 THD 15 plakalı taksiye bindi. Taksi şoförü iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira talep etti ve taksimetre açmayı reddetti. Kadın müşteri, takside taksimetre açılmamasına tepki göstererek, "Neden taksimetre açmıyorsunuz?" diye sordu. Taksi şoförü, "Orası 180 lira yazıyor, sizden 300-350 istemiyorum, ben 250 lira istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Müşteri, taksimetre açılmasını ısrarla talep etti ve "Bu taksimetre boşuna mı kurulmuş?" diye sitem etti. Ancak taksi şoförü, "Gitmem, 250 lira istiyorum. Ben sizi zorla götürmüyorum. Başka taksiye binin." diyerek müşterileri araçtan indirdi. Olayı yaşayan müşteri, cep telefonuyla görüntüleri kaydederek "Taksici skandalı" başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Hürriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum