Tekirdağ'da taksi ile uyuşturucu ticareti

Tekirdağ'da bir dinlenme tesisi yakınında durdurulan bir takside yapılan aramada, taksinin motorunda gizlenmiş 35 gram kokain ve 208 gram esrar ele geçirildi. Araçta bulunan O.İ. ve M.A.T. isimli şahıslar "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Tekirdağ'da taksi ile uyuşturucu ticareti
13 Mart 2024 - 01:19
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir dinlenme tesisi yakınında durdurulan bir takside gizlenmiş kokain ve esrar bulundu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesi çevre yolundaki bir dinlenme tesisi yakınında şüpheli bir taksiyi durdurdu. O.İ. ve M.A.T. isimli şahısların bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda, taksinin motorunda gizlenmiş şekilde toplamda 35 gram kokain ve 208 gram esrar ele geçirildi.



Olayla ilgili olarak O.İ. ve M.A.T. isimli şahıslar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: Sondakika.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum