TOGG'un 2023 fiyatı bugün açıklanacak

TOGG C-SUV 2023 fiyat listesinin bugün açıklanması bekleniyor. Fiyat belirlemesinin ardından sipariş süreci başlayacak. 2023 sonuna kadar 20 bin Togg C-SUV' un sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOGG'un 2023 fiyatı bugün açıklanacak
14 Mart 2023 - 13:15
Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u, Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg, bugün satışa çıkıyor. Togg'un fiyatı ise gündemin en çok merak edilenleri arasında sıcaklığını artırdı. Türkiye otomotivde Avrupa'nın 4, dünyanın ise 14. büyük üreticisi olurken, Togg ile beraber dünya pazarında yükselişin sürmesi bekleniyor. Bugün ise Türkiye'de tüm gözler Togg fiyat listesi 2023 için gelecek açıklamalarda olacak.

TOGG FİYAT LİSTESİ 2023 BUGÜN DUYURULACAK
"Togg'un fiyatı ne zaman açıklanacak, ön sipariş süreci nasıl olacak" sorusu yanıt buldu. Türkiye'nin otomobili Togg'un satış süreci başlıyor. Bugün Togg fiyat listesi 2023'ün açıklanması ve ön sipariş sürecinin başlaması hedefleniyor. Mart sonundan itibaren çekilen kuralarla öncelik sırasına göre 2023'ün sonuna kadar 20 bin adet Togg kademe kademe sahiplerine teslim edilecek.

TOGG NE ZAMAN SATUŞA ÇIKACAK?
Togg fiyat listesi duyurulacak. Ardından yerli otomobilin satış süreci başlayacak. Ön siparişi alınan ve sıra numarasına göre hak kazanacak olan Togg C-SUV sahiplerine 2023 yılının sonuna kadar 20 bin araç teslim edilecek. Togg'da ilk teslimatlar mart sonu itibarıyla başlayacak. NFT'lerin satışındaki öncelik hakkı geçtiğimiz günlerde iptal edilmişti. Yarışmanın iptal edildiği milli otomobilde sadece çekilişle öncelik belirlenecek.

Kaynak: Sabah

YORUMLAR

  • 0 Yorum