Urfa otobüs terminalinde çatışma: 1 can kaybı

Şanlıurfa otobüs terminalinde aralarında husumet bulunan 2 grup arasında yaşanan silahlı, döner bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 2'si polis 10 kişi ise yaralandı.

Urfa otobüs terminalinde çatışma: 1 can kaybı
05 Nisan 2024 - 23:21
Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, husumetli iki grup arasında borç nedeniyle döner bıçağı, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada Halil Deveci (43) yaşamını yitirdi, 2'si polis 10 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Urfa'nın Esentepe Mahallesi'nde otobüs terminalinde, daha önce aralarında borç meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup arasında otobüs firması yazıhanesinde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede döner bıçağı, sopa ve tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Otogar polisinin müdahale ettiği kavgada 2 polis memurunun da aralarında olduğu 10 kişi yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Halil Deveci yaşamını yitirirken, diğer yaralıların ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Deveci’nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaynak: Gazete Duvar

YORUMLAR

  • 0 Yorum