Üsküdar'da Martı çalışanlarına çekiçli saldırı

Martı şirketinin Üsküdar ofisinde çalışanlarına, kimliği belirsiz bir erkek çekiçle saldırıdı. Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem, yaşanan olayları sosyal medya hesabından paylaşarak saldırının şirketi yıldıramayacağını belirtti.

Üsküdar'da Martı çalışanlarına çekiçli saldırı
13 Aralık 2023 - 23:31
Martı şirketinin Üsküdar ofisinde çalışanlarına, kimliği belirsiz bir erkek çekiçle saldırdı. Saldırgan, çalışanlara yönelik şiddetin yanı sıra savcı, hakim ve polisleri hedef alarak ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem X hesabından bu olayı duyurdu. Öktem, yaşananları "2 yıl önce bu işe başladığımızda yapılan saldırı da yıldıramadı, bundan sonrakiler de YILDIRAMAZ. Bu hafta beni arayıp telefonda delikanlılık yapanlar iki defa düşünsün. Eğer yolumuzdan dönersek gök girsin kızıl çıksın." ifadeleriyle paylaştı.



Öktem, daha önce sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda babası Arif Serdar Öktem'in 2 yıl hapis cezası talebiyle yargılandığını duyurdu. Video içinde Öktem, babasını savunarak, "Taksiciler odasının açtığı yeni davayla babam 2 yılla yargılanıyor. Hiçbir davayı kazanamadıkları için artık bizi nereden vuracaklarını şaşırmış durumdalar." dedi.

"Biz Türk adaletine sonuna kadar güveniyoruz. Yaptığımız şeyin doğru olup olmadığı da belirlendi. TAG yönetim kurulu üyesi babam Arif Serdar Öktem'in bu davada doğru olduğunu da yüzde 100 biliyoruz. İstanbul'daki bu taksi sorununun çözümü için biz gerekirse bedel öderiz. Bizi 100.000 adet taksi sürücüsü davullu zurnalı cezaevine uğurlar. Çıkışta 150.000 kişilik sürücü davullu zurnalı bizi karşılar. Bu davayı açanlar da bunu çok iyi bilsinler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Patronlar Dünyası

YORUMLAR

  • 0 Yorum