Ankara'da taksiciler, Martı TAG sürücüsüne saldırdı

Ankara'da, bir grup taksici, tuzak kurarak çağırdıkları Martı TAG sürücüsüne tehditler savurarak saldırdı. Taksiciler, sürücüyü aracını kaybedeceği, plakasının herkes tarafından bilineceği ve kan döküleceği şeklinde tehdit etti. Bu olaya, Martı platformunun kurucusu Oğuz Alper Öktem de "Bu nasıl bir kahbelik?" diyerek tepki gösterdi.

Ankara'da taksiciler, Martı TAG sürücüsüne saldırdı
02 Mayıs 2024 - 22:20
Ankara'da, magandalarandan oluşan taksici grubu, tuzak kurarak çağırdıkları Martı TAG sürücüsüne yönelik tehditler içeren bir saldırı gerçekleştirdi. Magandalar, sürücüyü aracını kaybedeceği, plakasının herkes tarafından bilineceği ve kan döküleceği şeklinde korkunç sözlerle tehdit etti. 



Sosyal medyada, taksicilerin Martı TAG sürücüsüne yönelik tehdit dolu sözleri büyük tepki çekti. Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem de söz konusu olaya tepkisini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Martı platformunun kurucusu Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi. Öktem, "Kan dökülecek ne demek? İnsanı tuzakla çağırıp dövmek nasıl bir kahpelik?" şeklinde tepkisini dile getirdi.
 

Trafik sorununun özellikle metropol kent merkezlerinde uzun saatler boyunca yolda kalma problemlerine neden olduğu bilinmektedir. Artan nüfus ve yoğunlaşan trafik, yeni ulaşım araçlarına olan ilgiyi artırmaktadır. Bu araçlardan biri olan Martı TAG uygulaması, özellikle taksi sorunundan mağdur olan vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir. Ancak, taksiciler davraşlarını düzeltmek yerine Martı TAG uygulamasına ve uygulamayı kullananlara öfkelerini kusuyorlar.

Kaynak: CNN Türk

YORUMLAR

  • 0 Yorum