FB, Olympiakos'a deplasmanda 3-2 yenildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 3-2 mağlup oldu. Maçın rövanşı 18 Nisan Perşembe günü, Ülker Fenerbahçe Stadyumu'nda oynanacak.

FB, Olympiakos'a deplasmanda 3-2 yenildi
11 Nisan 2024 - 21:56
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan mücadeleyi Olympiakos 3-2 kazandı. Olympiakos'un gollerini 8. dakikada Fortounis, 32. dakikada Jovetic ve 57. dakikada Chiquinho kaydederken Fenerbahçe'nin gollerini 68. dakikada penaltıdan Tadic ve 74. dakikada İrfan Can Kahveci attı. Fenerbahçe-Olympiakos rövanş mücadelesi 18 Nisan Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Oosterwolde sakatlandı
Fenerbahçe'de Olympiakos maçının 43. dakikasında Jayden Oosterwolde sakatlık yaşadı. Topsuz alanda darbe almadan yerde kalan Hollandalı oyuncu için sağlık ekipleri oyuna girdi ve Oosterwolde sedye aracılığıyla oyun alanını terk etti. Oyuna devam edemeyen Oosterwolde'nin yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil oldu.

Cengiz Ünder kadrodan çıkarıldı
Fenerbahçe'de milli futbolcu Cengiz Ünder, belinde yaşadığı sakatlık sebebiyle Olympiakos maçının kadrosundan çıkarıldı. Sarı-lacivertli ekipte Cengiz Ünder'in yanı sıra Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King de sakatlıkları sebebiyle takımlarını yalnız bırakan oyuncular oldu. Bu isimlerin yanı sıra UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da Yunanistan deplasmanında yer almadı.

Kaynak: Habertürk 

YORUMLAR

  • 0 Yorum