Güngören'de restoranın ortasında cinayet!

Güngören'deki bir restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin, yaşadığı tartışmanın ardından saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olay anında Aytekin'in yanında bulunan kız arkadaşının da saldırganları engellemeye çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganlar H.Ö. ve C.T. gözaltına alındı, tutuklandı.

Güngören'de restoranın ortasında cinayet!
06 Şubat 2024 - 21:45
Güngören'deki bir restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin, yaşadığı tartışma sonrasında saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana gelen olay üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Umut Emre Aytekin'in yerde hareketsiz bir şekilde bulunduğu yere ulaştıktan sonra ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından Aytekin'i hastaneye sevk etti. Ancak tüm çabalara rağmen Aytekin, hastanedeki müdahalelere yanıt vermedi ve yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, müzisyen Aytekin'i darbeden H.Ö. (23) ve C.T'yi (22) olay yerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Aytekin'in cenazesi için Merter Veysel Karani Camisi'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni, öğle namazının ardından Silivri Yeni Gümüşyaka Mezarlığı'nda gerçekleştirilen definle son buldu.



Aytekin'in nişanlısı Maria Zeppin, olayın nasıl geliştiğini anlatarak restorandaki bir kavganın ardından saldırının gerçekleştiğini ifade etti. Zeppin, Aytekin'in uyarılara rağmen saldırıya maruz kaldığını belirtti. Kuzeni Oya Kıvrak da saldırganların Aytekin'in nişanlısına sözlü tacizde bulunduğunu ve olayın bu nedenle meydana geldiğini aktardı.

Aytekin'in darbedilme anları iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kasadan siparişini almaya çalışan Aytekin'in, arkasından yaklaşan H.Ö. ve C.T. tarafından darbedildikten sonra yere düştüğü görülüyor. Olay anında Aytekin'in yanında bulunan kız arkadaşının da saldırganları engellemeye çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Independent Türkçe

YORUMLAR

  • 0 Yorum