Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı

Hizbullah, Lübnan'dan İsrail'e hava saldırısı düzenledi. İsrail ordusu, Hizbullah'ın saldırıda 40 füze kullandığını ve füzelerin hiçbirinin can kaybına veya yaralanmaya neden olmadığını açıkladı.

Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı
13 Nisan 2024 - 06:25
Hizbullah, onlarca füzeyle İsrail'e saldırdı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hizbullah'ın İsrail’in kuzeyine 40 füzeyle saldırdığı, bir kısmı imha edilen füzelerin geri kalanının ise boş araziye düştüğü ve can kaybına sebep olmadığı belirtildi. 

Hizbullah, Lübnan’ın güneyinden İsrail’in Yukarı Celil’deki askeri üssüne hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah'tan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine yönelik düzenlediği saldırılara karşılık İsrail’in Yukarı Celil’de yer alan El Zaur askeri üssünün onlarca katyuşa füzesiyle vurulduğu ifade edildi.

İsrail ordusu ise Lübnan’dan İsrail’in kuzeyine 40 füzenin fırlatıldığı ve füzelerin bir kısmının demir kubbe sistemi ile vurulduğu ve geriye kalanın da boş araziye düştüğü belirtildi. Açıklamada, Hizbullah’ın saldırısında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı aktarıldı.

Kaynak: T24

YORUMLAR

  • 0 Yorum