İstanbul'da taksici, meslektaşını öldürdü

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Gökhan Göktaş ve Furkan G., alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma bir gece telefonla şiddete dönüştü; Furkan G., alkollü bir halde Göktaş'ın yanına gidip silahını çıkararak ona ateş etti. Meslektaşını vurduktan sonra olay yerinde sigara içtikten sonra kaçtı.

İstanbul'da taksici, meslektaşını öldürdü
14 Mayıs 2024 - 23:13
Istanbul'un Bağcılar ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Gökhan Göktaş ve Furkan G., aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen meslektaşlardı. Geçtiğimiz Cuma gecesi telefonla tartıştıktan sonra Furkan G., alkollü bir şekilde Gökhan Göktaş'ın yanına gitti. Tartışma kısa sürede şiddetlendi ve Furkan G., silahını çıkararak Gökhan Göktaş'ın başına ve göğsüne ateş etti. Olayın ardından sigara yakıp sakin bir şekilde olay yerinden kaçtı.

Şüpheli Furkan G., bir süre sonra elinde silahla birlikte karakola giderek polise teslim oldu. Cinayeti, iddiaya göre 450 bin lira alacağı için işlediğini ve Gökhan Göktaş'ın kendisini dolandırdığını öne sürdü.



Polisteki işlemlerin ardından Furkan G., Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gökhan Göktaş'ın cenazesi ise 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kaynak: Sabah

YORUMLAR

  • 0 Yorum