Jesus: "Maçlar sahada değil masada kazanılıyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Avrupa Ligi'nden elendikleri Sevilla maçı sonrasında basın açıklaması yaptı. Jesus Süper Lig ile ilgili: "Maçlar sahada kazanılması gerekiyor masada değil." dedi.

Jesus: "Maçlar sahada değil masada kazanılıyor"
17 Mart 2023 - 00:39
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Kadıköy'de ağırladığı Sevilla’yı 1-0 mağlup etti ancak Avrupa defterini kapattı. İlk maçta rakibine 2-0 mağlup olan sarı-lacivertli ekip elendi.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Turu bugün değil Sevilla’da kaybettik. İki maça bakınca üstün olan taraf bizdik.” diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, şöyle devam etti: “Bugün takımımın gösterdiği performanstan dolayı oyuncularımla gurur duyuyorum. Ama turu geçemedik. Sevilla’da aldığımız sonucu tersine çeviremedik. Fenerbahçe’nin gösterdiği performans Avrupa’nın üst düzey takımlarının gösterdiği bir performanstı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Tabii ki üzgünüz ama iyi bir performansımız vardı. Futbolun kalitesini sahaya yansıttık ama iyi bir sonuç alamadık."

"SÜPER LİG’DE MAÇLAR SAHADA DEĞİL, MASADA OYNANIYOR"
Süper Lig yarışı hakkında da konuşan Jesus şunları söyledi: "Bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. İlk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu bana göre. Tabii bu benim fikrim. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil. Bizim Türkiye'de 2 tane devam ettiğimiz yarış var. Zaten 3 kupa var. Biz ikisinde mücadele ediyoruz. İnanıyoruz hala birinci sırayı alabileceğimize. Kupada da final oynayacağımıza ve kupayı kazanacağımıza inanıyoruz.

Bu ligin sportif gerçekliği yok, bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum."

Kaynak: Gazete Duvar

YORUMLAR

  • 0 Yorum