Joker 2'nin fragmanı bu gece yayımlanacak

Warner Bros., Joker Folie à Deux adlı film için yeni bir teaser yayımladı. Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Arthur Fleck karakterine odaklanan kısa video, izleyicilere karakterin dünyasından bir kesit sunuyor. Yönetmen Todd Phillips'in imzasını taşıyacak yapım, 4 Ekim 2024'te sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Joker 2'nin fragmanı bu gece yayımlanacak
09 Nisan 2024 - 23:41
Warner Bros. tarafından, yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Joker Folie à Deux için bir teaser yayımlandı. Filmin fragmanı bu gece yayımlanacak.

2019'da Todd Phillips'in yönettiği Joker filmi, DC çizgi romanlarının ünlü kötü karakterine farklı bir bakış açısı getirerek büyük beğeni kazanmıştı ve Joaquin Phoenix'e bir Oscar kazandırmıştı. Serinin ikinci filmi de büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde Joker Folie à Deux'nin ilk resmi posteri paylaşıldı ve bugün ilk video paylaşıldı. 27 saniyelik video, Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Arthur Fleck karakterine kısa bir bakış sunuyor. Muhtemelen Arkham Akıl Hastanesi'nde olan Fleck, ürkütücü gülüşüyle hatırlanan bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 

İlk fragman bu gece yayımlanacak! Video, fragmanın yayımlanmasından önce paylaşıldı. Fragman bugün sabaha karşı, yani salıyı çarşambaya bağlayan gece 04.30'da izleyicilerle buluşacak. Fragman yayımlandığında bu içerik güncellenecek.

Geçen hafta paylaşılan poster, Lady Gaga'nın Harley Quinn'ine ve Joaquin Phoenix'e filmin "müzikal" temasını yansıtan bir bakış sunuyor.

Joker Folie à Deux, ilk filmin devamı niteliğinde olacak ve yine Arthur Fleck'in yaşamını konu edinecek. Bu sefer filmde DC çizgi romanlarından tanıdığımız bir diğer kötü karakter olan Harley Quinn'i göreceğiz. Film hakkında şu an için daha fazla detay bulunmamakla birlikte müzikal türünde olacağı biliniyor.

Film, yine Todd Phillips tarafından yönetilecek ve Joaquin Phoenix'i Arthur Fleck, Lady Gaga'yı ise Harley Quinn olarak izleyeceğiz. İkonik şarkıcı Lady Gaga'nın Harley Quinn performansı nasıl olacak merak konusu. Ayrıca Zazie Beetz, Brendon Gleeson, Catherine Keener ve Jacob Lofland gibi isimler de filmde rol alacak.

Joker Folie à Deux, 4 Ekim 2024'te sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Webtekno

YORUMLAR

  • 0 Yorum