Koç Holding, kendi YZ aracını duyurdu: KoçGPT

Koç Holding, üretken yapay zeka teknolojisini KoçGPT uygulaması ile iş süreçlerinde kullanmaya başladığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koç Holding, çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirerek onlara geleceğin yetkinliklerini kazandırmaya devam edeceğini bildirdi.

Koç Holding, kendi YZ aracını duyurdu: KoçGPT
28 Mart 2024 - 23:45
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koç Holding, çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirerek onlara geleceğin yetkinliklerini kazandırmaya devam ediyor. KoçGPT, Koç Topluluğu bünyesindeki farklı sektörlere, kurumsal bir yapıda tek GPT modeli üzerinden hizmet vermesi açısından dünyadaki uygulamalar arasında farklılaşıyor.

Bireysel kullanıcılara özgü işlevleri bünyesinde barındıran KoçGPT; güvenlik, hız, kapasite ve özellikle veri analizi performansıyla kurumsal ihtiyaçlara yönelik özelleştirme imkanları sunuyor. Koç Holding, 2016'dan bu yana devam eden Dijital Dönüşüm Programı kapsamında yenilikçi teknolojilerle farklı alanlarda projeleri hayata geçirerek topluluk şirketlerinin başarılı iş sonuçlarına ulaşmasına katkı sağlıyor.

Program kapsamında dijital araçları iş süreçlerine dahil ederek çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirmeyi de hedefleyen Koç Holding, bu anlayışla KoçGPT uygulamasını hayata geçirdi.

Koç Topluluğu çalışanları, KoçGPT ile e-posta ve toplantı yönetimi, metin düzenleme, kurumsal terimler, dil çeviri gibi modülleriyle ofis çözümlerine ulaşıyor, etik ilkeler ve uyum politikaları alanındaki sorularına hızlıca yanıt alıyor. KoçGPT, Koç Topluluğu bünyesindeki farklı sektörlere, kurumsal bir yapıda tek GPT modeli üzerinden hizmet vermesi açısından dünyadaki benzer uygulamalar arasında farklılaşıyor.

Kaynak: Gazete Oksijen

YORUMLAR

  • 0 Yorum