Konya'da Afgan işçi arkadaşını balta ile öldürdü

Konya'nın Fevziçakmak Mahallesi'nde, Abdullahvasi Hasan adlı Afganistan uyruklu bir işçi, iş arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından başına defalarca balta ile saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, polis tarafından Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakalandı.

Konya'da Afgan işçi arkadaşını balta ile öldürdü
08 Şubat 2024 - 10:40
Konya'da, Abdullahvasi Hasan adlı Afganistan uyruklu bir şahıs, çalıştığı iş yerinde iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.

Olay, Fevziçakmak Mahallesi Metalciler Sanayi Sitesi'nde 01.30 sıralarında gerçekleşti. Abdullahvasi Hasan ile aynı uyruğa sahip olan iş arkadaşı arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine iş arkadaşı, Hasan'ın başına defalarca balta ile saldırdı. Abdullahvasi Hasan kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Abdullahvasi Hasan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kaçan şüpheli, polis tarafından Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakalandı. Şu an için ismi açıklanmayan şüphelinin gözaltındaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR

  • 0 Yorum