Oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, bir süredir kolon kanseri tedavisi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti
22 Mart 2024 - 00:00
Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan (61), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl daha önce 3 kez yendiği kansere tekrar yakalanan Öztan'ın tedavisi yeniden başlamıştı. Oyuncu yarın (22 Mart) Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Dualarınıza ihtiyacım var
Bahar Öztan, 2023 yılının Ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşmıştı: "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere, dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var."

Bahar Öztan kimdir?
Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun'da dünyaya geldi. "Yeşilçam'ın "Gamzeli Güzeli" lakaplı oyuncu pek çok film ve reklamda rol aldı. Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da yer aldı. 1977 yılında "Çırılçıplak" filmiyle sinema hayatına başladı. 1991 yılında Bodrum Yalıkavak'ta otelcilik yaptı. 1993'te evlendi ve 1995 yılında anne oldu. 1999'da Bodrum'da anaokulu açan Öztan, 2001 yılında Amerika'ya gitti. Uzun bir süre Amerika ve Bodrum'da yaşayan oyuncu, 2007 yılında tekrar İstanbul'a yerleşti. En son 2007 yılında "Aşk Kapıyı Çalınca" ve "Görgüsüzler" dizilerinde oynadı.

Kaynak: Hürriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum