Pamukkale Hastanesi'nde silahlı saldırı: 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde bulunan iki kişinin kafeteryadaki birisini hedef almak amacıyla rastgele ateş açmaları sonucu 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Pamukkale Hastanesi'nde silahlı saldırı: 7 yaralı
01 Mart 2024 - 23:57
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde bulunan kafeterya önünde silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; saat 16:00 sıralarında hastane bahçesinde bulunan kafeteryaya gelen 2 şüpheli, silahla aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişiye rastgele ateş açtı. Otopark kısmından kafeteryaya doğru gerçekleşen saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, saldırıya uğrayan kişi haricinde orada bulunan ve kafeteryanın içerisinde oturan 6 kişiye daha isabet etti.
 
Yaralanan 7 kişiden 2'sinin durumu ağır
Saldırıda yaralanan 7 kişi, sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Tedavilerine başlanılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesi bulunan bir kişinin acil ameliyata alındığı öğrenildi.
 
Polis ekipleri teyakkuza geçti
Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Yaşananların ardından acil servis etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.
 
Denizli Valiliği'nden açıklama
Denizli Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "01 Mart 2024 Cuma günü saat 16:00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki kafeterya kısmında, ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan şahıslar, hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada, kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanında bulunan 6 kişi yaralanmış olup, yaralı şahısların tedavileri PAÜ Hastanesinde yapılmaktadır. Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır." denildi. 
 
Kaynak: Haberler 

YORUMLAR

  • 0 Yorum